Despre noi

E-CLIC.RO reprezinta poate cel mai bun exemplu de antreprenoriat de succes din tara noastra.

Inca de la infiintare, compania E-CLIC.RO si-a propus sa ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor si solutii de finantare acesibile.

TEHNOLOGIE DISPONIBILA TUTUROR CLIENTILOR

E-CLIC.RO are misiunea de a face tehnologia disponibila tuturor clientilor la nivel national, facilitand astfel disponibilitatea serviciilor si produselor care le vor satisface cel mai bine nevoile. Conceptul omnichannel aduce confortul si usurinta in procesul de informare, luare a deciziei, interactiune cu produsul, cumparare si apoi utilizare.

Ca reprezentanti ai companiei, ne mandrim ca suntem una dintre cele mai importante companii private romanesti si liderul pietei de produse electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania.

Suntem incantati ca putem oferi clientilor nostri o gama variata de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebelusi, articole pentru copii, biciclete electrice, masini second hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer conditionat, jocuri pentru PC si diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming si multe alte produse.

Gama de produse este atent aleasa, avand ca principal criteriu calitatea si performanta produsului.